Wy hewwe even fekânsy!

Afgelopen seizoen deden wij mee aan het bondsconcours in Drachten, mochten wij een bijdrage leveren aan de dorpsreünie van Ouwe-Syl samen met Richard Weiland en Anne-Wytske Jellema. We gaven ons traditionele nieuwjaarsconcert bij Eetcafé het Graauwe Paard en waren we bij verschillende activiteiten te beluisteren.

Vrijdag 6 juli zullen we een optreden verzorgen bij het asielzoekerscentrum in St. Anne, bij mooi weer wordt het een buitenconcert. Door Theo Vendrig, vrijwilliger bij het AZC, werden wij benaderd of wij hier aan mee wilden werken. Wij waren gelijk enthousiast, muziek is immers wat verbindt?!

In september pakken wij de draad weer op. Voor ons wordt dat een bijzonder jaar, in mei 2019 bestaat Excelsior 125 jaar! Dit willen wij  natuurlijk niet in stilte voorbij laten gaan en zijn daarom al bezig om verschillende ideeën uit te werken. Eén daarvan is het laten componeren van een muziekstuk speciaal voor Excelsior. Tijdens een jubileumconcert in april zal dit in première gaan.

Heb jij ooit een instrument bespeeld en lijkt het je leuk om dit weer op te pakken dan helpen wij je graag. Kom gerust eens langs!

Vrijdagavond 6 juli om 19.30 spelen wij in/bij het AZC in St Anne, fietst u bij mooi weer ook even langs?

Tot volgend seizoen!

Share

Wist u dat....

  • wij een enthousiaste muziekvereniging zijn o.l.v. Johan Postma?

  • wij elke vrijdagavond repeteren?

  • de leden niet alleen uit Oudebildtzijl komen maar ook uit Burgum, Leeuwarden, Sexbierum, Blije en Hallum?

 

facebooktwitter