Fanfare meets rock!

Een machtig mooi zomeravond concert in samenwerking met rockband Get Back hebben wij gehad gisteravond.

 

Een filmpje van het laatste nummer Everybody needs somebody is te vinden op facebook, u kunt hier klikken om dit te bekijken.  

 

Onderstaande tekst is geschreven door de redactie van www.ouwe-syl.nl. Waarvoor dank, tevens zijn daar meerdere foto's te bezien of op onze facebook site!

 

Op vrijdagavond 24 juni was het zover: het jaarlijkse zomeravond concert van CMV Excelsior waarmee traditiegetrouw het muzikale seizoen wordt afgesloten. Dit jaar voor het eerst aan de Monnikebildtdijk. Samen met de band Get Back had het korps een achttal nummers ingestudeerd die gezamenlijk ten gehore werden gebracht. Klassiekers als Europe's 'Final Countdown' en 'The show must go on' van Queen werden afgewisseld met nummers als ' Viva la Vida' en K's Choice's ' Not an addict'. Tussen de gezamenlijke nummers door werden er door het korps en de band afzonderlijk nog enkele nummers gespeeld, waarna het concert afgesloten werd met een knallend gezamenlijk 'Everybody needs somebody'! Get Back sloot vervolgens de avond af door een set met rockklassiekers te spelen, waar ook een aantal leden van het korps een mooie muzikale bijdrage aan leverden! De voetjes gingen van de vloer aan de Monnikebildtdijk!

Mede dankzij het prachtige weer werd het een zeer geslaagd zomeravondconcert met mooie muziek en veel gezelligheid!

Share

Wist u dat....

  • wij een enthousiaste muziekvereniging zijn o.l.v. Johan Postma?

  • wij elke vrijdagavond repeteren?

  • de leden niet alleen uit Oudebildtzijl komen maar ook uit Burgum, Leeuwarden, Sexbierum, Blije en Hallum?

 

facebooktwitter